Артыкул

Nowa restauracja w Manufakturze - SeaFood Bar&Market [ZDJĘCIA]

SeaFood Bar&Market zacumował w łódzkiej Manufakturze, serwując morskie przysmaki w stylu streetfoodowym. Oficjalne otwarcie restauracji już w piątek (10 grudnia).

mat. pras
SeaFood Bar&Market w Manufakturze
8 фотоs
mat. pras
mat. pras
mat. pras
mat. pras
mat. pras
ДИВІТЬСЯ
ФОТО (8)

SeaFood Bar&Market to wrocławski koncept, który zdobył serca wielu fanów owoców morza. W ich ofercie znajdziemy nie tylko popularne krewetki w tempurze, ale także ośmiornicę, kalmary, mule oraz idealnie pasujące do nich trunki.

Świeże dostawy

Owoce morza przyjeżdżają do SeaFood dwa razy w tygodniu prosto z Włoch. SeaFood to nie tylko miejsce, w którym dobrze zjemy. Właściciele dbają także o dodatkowe atrakcje – festiwal homarów lub ostryg to tylko część z hucznych eventów, które są przez nich organizowane.

W streetfoodowym klimacie 

– Pomysł na SeaFood był prosty – chcieliśmy zaprezentować gościom jak najlepszą jakość produktu dostępnego w Polsce za przystępną cenę. I to się póki co udaje – przekonują właściciele. – A luźna, niezobowiązująca atmosfera doskonale wpisuje się w klimat łódzkiej gastronomii, mocno streetfoodowej, skierowanej do młodych, ale już świadomych kulinarnie ludzi.

Lokal znajdziemy na rynku Manufaktury, między restauracją Anatewka a PINI. Będzie czynny w godz. 11:00-23:00. 

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ

Kontakt